Viser 1–22 af 148 resultater

Rieker sneakers dame

Når først et par Rieker dame sneakers sidder på foden, er de ikke til at få af igen. Fordi det føles så godt. Den følelse er netop, hvad du får med Rieker sneakers dame. For Rieker sneakers er ikke bare sneakers, der ser pæne ud. Det er sneakers, der gør din dag svævende.

-20%
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 479,95 kr..
-20%
Original price was: 799,95 kr..Current price is: 639,95 kr..
-20%
Original price was: 799,95 kr..Current price is: 639,95 kr..
-20%
Original price was: 699,95 kr..Current price is: 559,95 kr..

Komfort og trend med Rieker sneakers dame

De har været der længe. De kære sneakers. De så dagens lys i 90’erne og har siden ikke været til at få væk fra hylderne. Det er der ikke noget at sige til, da sneakers har en formidabel evne til både at være et praktisk fodtøj såvel som prikken over i’et, når outfittet skal styles.

Er du meget til sneakers, kan du med fordel dykke ned i Rieker sneakers dame, da det er sko, der både er komfortable og trendy.

Og hvordan det?

Jo. For det er sneakers, der er designet med bløde såler og en god pasform alt imens, der også er tænkt på et trendy og moderne design. Om du er til klassisk hvid, neutrale naturfarver eller gerne vil gå all in på mønster eller farver, finder du en favorit blandt udvalget.

Pift garderoben op med Rieker sneakers dame

Er du til sort med lynlåsdetaljer? Hvid med blomstret mønster? Læderlook? Eller en klassisk og praktisk grå? Rieker sneakers dame ser ud på nærmest lige så mange forskellige måder, som vi kvinder gør det. Der er sneakers til enhver stil og enhver type, så du ikke behøver gå på kompromis med udseendet.

Det er helt okay at have mange forskellige Rieker sneakers i garderoben, da det gør det muligt for dig at mixe og matche, som du helt selv vil og efter, hvad outfittet eller humøret siger.

Fordi Rieker sneakers dame sidder så godt på foden, er det også svært ikke at lade sig friste til at købe flere par hjem. Giver du dem endda en imprægnering, kan du også være sikker på, at skidt og snavs bliver holdt fra døren.

Hvilke sneakers skal du pifte garderoben op med?

Hvordan renser du dine Rieker sneakers dame?

Når du har fundet et par lækre sneakers, vil du selvfølgelig gerne have mest muligt glæde ud af dem. Det får du ved at kunne bruge dem i lang tid fremover.

For at holde dem rene anbefaler vi først og fremmest, at du giver dem en imprægnering. Det holder det værste skidt og snavs fra døren.

Ellers kan du gøre følgende:
• Start med at fjerne det værste af skidtet på skoene.
• Fjern snørebåndene og tag også sålen i hver sko ud.
• Læg skoene i en vaskepose, så de bliver skånet og vask dem på skånevask.
• Lad skoene lufttørre, så de ikke bliver helt stive.

De bliver selvfølgelig ikke helt som nye igen, men får dog et meget opfrisket udseende. Det er forskelligt, hvad de enkelte sneakers tåler af behandling og rengøring. Gør dem derfor gerne rene alt efter, hvilket materiale de er lavet i. Så får du det bedste resultat.