Viser alle 2 resultater

Adidas sneakers dame

Adidas sneakers til dame oprinder fra Tyskland og er med over 60 år på bagen blevet et af de førende producenter inden for sportsmoden. Adidas sneakers til dame er især kendt for at være udstyret med det kendte logo, som består af de tre ikoniske striber. Deres striber viser sig gang på gang i Adidas’ kollektioner og sikrer deres sneakers et tidsløst unikt design, der aldrig går af mode.

-20%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 399,96 kr..
-20%
Original price was: 699,95 kr..Current price is: 559,96 kr..

Adidas sneakers til dame i kvalitet

De fleste kender Adidas sneakers. Og det er der nemlig også god grund til. Adidas sneakers til dame har banet sig vejen frem på den internationale scene ved, at deres Adidas sko til damer harmonerer mellem både kvalitet og design. Sæson for Sæson producerer Adidas sneakers, der er med til at præge modeverdenens tendenser og skaber tidsløse designs. Men udover at Adidas sko dame lægger vægt på design, så skal kvaliteten altid være i overensstemmelse med udseendet. Hos Adidas lægger deres dame sko vægt på pasform, bevægelighed og at være praktisk, så du kan bruge deres sko til enhver anledning.

På trods af at Adidas’ sneakers til dame har været på markedet i over 60 år, så formår de alligevel sæson efter sæson at levere kvalitets sko til modebevidste mænd og kvinder over hele verdenen. Adidas laver sko med stilarter, der passer til alt fra et afslappet hverdagslook til festlige farver og detaljer.

Udvalget af Adidas sneakers til dame spænder bredt

Hos os finder du et stort udvalg af Adidas sneakers dame i forskellige farver og stilarter, så du er sikker på at finde noget til netop din smag. En af de største grunde til at Adidas er et af de mest dominerende brands i modeverdenen er netop også, at de har noget til enhver stilart kombineret med den gode kvalitet. Vi er sikker på at du kan finde et par Adidas sko dame hos os, som er noget for dig.

Hos Unic Shoes består vores sortiment primært af Adidas sneakers til dame, der både kan bruges til hverdag eller træning. Adidas sneakers har en dejlig behagelig sål, der gør den behagelig at have på i lang tid. Derfor kan du bruge en Adidas sneakers til alt fra træning, arbejde eller til at pifte hverdagsoutfittet op.