Viser 1–22 af 346 resultater

Sneakers dame

Et lækkert look kræver god og smart stil fra top til tå. Vi har fokus på fødderne og klæder dig på med trendy og komfortable dame sneakers, der tilføjer prikken over i’et på dit look. Om det skal være farverigt, klassisk eller afdæmpet, finder du nogle flotte og lækre dame sneakers perfekt til dig og din stil i vores udvalg. Gå på opdagelse i en verden af dame sneakers og klæd dine fødder på med det bedste!

-20%
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 479,95 kr..
-25%
Original price was: 399,95 kr..Current price is: 299,95 kr..

Indtag hverdagen med stil med trendy sneakers dame

Når fødderne har det behageligt, er alting godt. Når stilen er gennemført fra top til tå, kan dagen kun gå godt. Med vores smarte og lækre udvalg af dame sneakers er der ikke længere langt til, at du kan indtage dagen med stil. Hver eneste dag. Uanset hvad du skal.

Sneakers er en stor del af looket og kan være den detalje, der ikke bare giver dig følelsen af at være flyvende, men som også fuldender din personlige stil og det, du gerne vil fortælle omverdenen. Om du så klæder dig casual på i jeans og en oversize bluse, eller om du vælger den mere feminine vej med kjole og cardigan. Dame sneakers matcher uanset stil!

Sådan holder du dine dame sneakers pæne

De er pæne, komfortable og altid trendy. Men rent praktisk kan de være en udfordring at holde pæne og rene. Det gælder dog ikke kun for de hvide sneakers – for de øvrige dame sneakers i vores udvalg kan også nemt suge støv og skidt til sig, hvis du ender med at bruge dem til samtlige lejligheder.

Men, det er heldigvis nemt at holde dine kommende dame sneakers pæne og rene:
• Brug løbende imprægnering
• Vask snørebåndene
• Brug neglelakfjerner til pletter på gummiet
• Brug ikke dine dame sneakers, når det regner
• Læg dem i blød i vand med sæbe og giv dem en tur i vaskemaskinen på et skånsomt program.

Bruger du dine dame sneakers meget, kan det friske dem godt op og få dem til at se ud som (næsten) nye. Så hold ikke igen med at vise dine lækre og komfortable sneakers frem.

Klæd fødderne smart på med dame sneakers til gode priser!

Sneakers er en evig klassiker, som aldrig går af mode. Det omfavner vi naturligvis, så du kan klæde dine fødder flot og behageligt på, når du skal være sammen med dine venner og veninder, når du skal i byen eller bare gerne vil hænge ud sammen med familien.

Med gode priser er der ikke noget, der kan holde dig tilbage fra at shoppe dine favorit sneaks’ og matche dem til dine foretrukne outfits. Vi har løbende tilbud og udsalg på vores sneakers, så hold et skarpt øje, så du ikke går glip af nye dame sneakers til garderoben.