Viser alle 10 resultater

Puma RS

På denne side finder du vores udvalg af Puma RS i flere forskellige modeller, heriblandt: RS-X, RS-Z og RS-CURVE. Vi er hos Unic Shoes rigtig glade og stolte over at kunne tilbyde et flot udvalg af Puma RS sneakers. Se alle modellerne vi har i sortiment herunder, og find din favorit i Puma RS serien.

-20%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 719,96 kr..
-20%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 719,96 kr..
-20%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 719,96 kr..
-20%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 719,96 kr..
-20%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 720,00 kr..
-20%
Original price was: 849,95 kr..Current price is: 679,96 kr..
-20%
Original price was: 849,95 kr..Current price is: 679,96 kr..
-20%
Original price was: 849,95 kr..Current price is: 679,96 kr..
-25%
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 674,95 kr..
-40%
Original price was: 849,95 kr..Current price is: 509,95 kr..

Puma er blandt de største i branchen

Tyske Puma er med sit verdensomspændende brand, der krydser mange forskellige nationer, én af de største spillere i branchen for især sko og sneakers. Puma er særligt kendte for at udvikle og producere alt fra sko, tøj og forskelligt udstyr til sport og idræt, men deres store udvalg bliver også brugt i hverdagsregi. Blandt Pumas kendte kollektioner til hverdagsbrug finder man Puma RS, der har rødder i både fortiden og nutiden.

Puma RS forener komfort og design

Serien Puma RS sneakers er kendt for at forene funktionalitet, komfort og design i én model. Dette skyldes, at Puma RS både har et moderne og chunky look, samt en ekstremt høj komfort. Derfor ser du ikke kun godt ud med Puma RS på fødderne. Du vil tydeligt mærke forskellen fra andre sko, og det vil føles som, at gå

Fortiden møder nutiden med Puma RS

Måske er det første gang du hører om Puma RS serien, men selve modellen er ikke helt ny. Vi skal skrue tiden tilbage til de glade 80’ere, for at finde første gang Puma RS blev lanceret. ”RS” er kort for ”running system”, der på dansk betyder løbesystem. Puma RS er nemlig oprindelig designet som en løbesko, hvilket de fleste populære sneakers er. Derfor er det heller ikke overraskende, at komforten er rigtig høj i Puma RS.

I 80’erne da Puma RS kom på banen, var denne model symbolet på en innovativ sko i høj kvalitet, med en helt særlig dæmpningsteknologi. Dette er der i dag blevet udviklet videre på, og den nyeste Puma RS kollektion har blandt andet fået et nyt design, som brandet kalder ”future-retro”. De forsøger nu at lade forskellige årtier mødes, ved at fusionere trends fra både fortiden og nutiden i ét design.

Puma RS er uundværlig i din skosamling

Relanceringen af Puma RS har resulteret i den stærkeste kollektion længe, der via materialer i Premium kvalitet formår at tage hensyn til alt fra: Hvordan skoen sidder på foden, hvor høj komforten er, at designet er trendy og at de kan bæres af både mænd, kvinder og børn.

Puma RS kommer i et væld af farvekombinationer, hvor kun fantasien sætter grænser for det samlede udtryk. Der er noget til dig, som går efter det simple men trendy look, og noget til dig, der elsker at udfordre din stil med lækre farver og unikke detaljer. Derfor er Puma RS også en helt uundværlig sko i din skosamling, da det vil blive din ”go to” sko, når du både vil se cool ud, men samtidig drage nytte af det høje komfortniveau der følger med.