Viser 1–22 af 35 resultater

Hjemmesko dame

Regnvejrsdage. Gråvejrsdage. Afslapningsdage. Hyggedage. Dame hjemmesko passer ind, når du fryser, såvel som når du bare gerne vil slappe af i et hjørne og hygge dig. De er praktiske og holder fødderne varme – men de må også gerne se godt ud. Det er i hvert fald, hvad vores dame hjemmesko gør. Så gå på varm opdagelse i vores dame hjemmesko og forkæl dine fødder!


Slut med kolde fødder med dame hjemmesko

Børn er vilde med dem. Unge mennesker er vilde med dem. Voksne er vilde med dem. Det er naturligvis hjemmesko. Vi kan især godt lide dame hjemmesko. Du ved, de lækre, vamsede og forede hjemmesko, der forkæler fødderne på de kolde dage. Eller bare på de dage, der står i afslapningens tegn.

Om du kalder dem, hjemmesko eller sutsko er helt lige meget. For fælles ved dem er, at du kan holde fødderne varme, når du har allermest brug for det. Derfor har vi selvfølgelig også gjort vores bedste for, at du kan finde dine næste favorit dame hjemmesko blandt vores udvalg. Vi har haft fokus på komfort, pasform og design, så du ikke behøver gå det mindste på kompromis.

Blød eller fast sål i dame hjemmesko – hvad skal du vælge?

Hos Unic Shoes kan du både få dame hjemmesko med blød og fast sål. Så hvad skal du vælge? Det afhænger helt af, hvor meget de skal beskytte mod kulde, og om du bor i et hus eller i en lejlighed med underbo.

De bløde tøfler er fleksible og larmer ikke, når man går med dem. Det er især en fordel, hvis du bor i en lejlighed, hvor nogen bor under dig. De er bløde og dejlige at hoppe ned i, men støtter ikke lige så godt om fødderne som ved en fast sål.

Dame hjemmesko med en fast sål er rigtig god, hvis du går meget rundt og måske også gerne lige tager en afstikker udenfor med skraldet. De er mere skridsikre og giver mere støtte, hvilket er meget praktisk og komfortabelt, hvis ikke du er typen, der smider dig meget på sofaen.

Uanset hvilken type af sål du vælger, kan du være sikker på at finde et par dame hjemmesko, der er fashionable og giver dig god

Klæd fødderne på med varme dame hjemmesko i god kvalitet

Når fødderne er varme, er alting godt. Alting bliver i hvert fald lidt nemmere, når man ikke fryser. Men fødderne skal naturligvis også være flot klædt på. Dine fødder kommer til at elske dig, uanset hvad du vælger. Det gør dine strømper også, som ikke længere bliver beskidte eller hullede, fordi de er godt beskyttet af et par varme og bløde dame hjemmesko. Vælg din favorit og bliv fri for at fryse fødderne igen!