Viser 1–22 af 105 resultater

Loafers dame

Loafers dame en sikker vinder, da det ikke bare er en let og skøn loafers at have på om sommeren på varme dage – det er også en stilfuld loafers, som kan styles til det smarte outfit til kontoret eller den søde sommerkjole til havefesten. Er du klar til at klæde dig på med loafers? Så dyk ned i udvalget!

-50%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 249,95 kr..
-50%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 249,95 kr..
1.399,95 kr.
-50%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 249,95 kr..
-60%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 199,95 kr..
-50%
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 249,95 kr..
1.499,95 kr.

Loafers dame – en behagelig sommersko

Når sommeren endelig forkæler os med sol og varme, skal fødderne luftes eller i hvert fald vises frem i lette og sommerlige sko. Det er netop, hvad der karakteriserer de trendy og meget smarte dame loafers.

Stilmæssigt er loafers et meget attraktivt valg. Se bare vores loafers dame i læder med nitter eller spænder, som giver outfittet til kontoret mere kant, eller som sætter prikken over i’et til dine jeans og denimjakke. De er derfor ikke bare skønne at have med i sommerhuset, da de er nemme at hoppe i og ud af – de er også et

Vil du derfor gerne indtage sommeren med stil, er loafers dame et rigtig godt valg!

Når stil og komfort går op i en højere enhed

Loafers dame er det sidste nye og et populært valg, når sommeren står for døren. Ikke kun fordi de formår at skabe kant til ethvert look og tilføjer et ungdommeligt touch, men også fordi de er designet til at være behagelige og komfortable at have på dagen lang. Om du så bærer dem til et par opsmøgede jeans hele dagen på kontoret eller vælger at tage dem på sammen med en sød blusekjole til cafébesøget med veninden, er de så dejlige og lette at have på, at du slet ikke bemærker dem!

Vi gør vores bedste for at være med på de seneste trends og har derfor samlet de seneste og nyeste modeller på stammen, så du altid kan være sikker på at have en smart og lækker garderobe – uanset om du er til det feminine og lette eller det mere chuncky look.

Sådan holder dine loafers dame pæne hele sommeren

Når vejret endelig er godt, skal fødderne og garderoben naturligvis luftes! Intet mindre kan gøre det. For at holde dine loafers dame pæne hele sommeren igennem, kan du med fordel give dem lidt ekstra kærlighed i form af imprægnering. Det gælder uanset, om du vælger et par skønne og dejlige loafers i læder, eller om du hellere vil klæde fødderne på med et par i skind.

Når du giver dem lidt kærlig pleje, sikrer du, at skidt og snavs ikke hænger så godt ved, og at levetiden bliver lidt længere. Du skal gerne have glæde af dine lækre dame loafers i lang tid.

Skulle du være det mindste i tvivl om, hvordan du bedst plejer og vedligeholder dine loafers dame, er du velkommen til at kigge ind i vores butik i Holstebro eller sende os en mail. Så deler vi ud af vores bedste tips, så du kan gå sommeren i møde på bedste vis!