Viser 1–22 af 511 resultater

Rieker sko dame

Mangler du et par funktionelle sko, der ikke går på kompromis med æstetikken? Rieker sko dame er sko, når de er bedst. For de formår at omfavne funktionalitet og komfort med æstetik og trends. Det er sko, du kan have på hele dagen uden at få ondt i benene eller fødderne.

Hvilke Rieker sko dame, der skal på dine fødder, er du velkommen til at finde ud af i vores udvalg herunder.


Hvordan er Rieker sko dame i størrelsen?

Uanset om du har kastet din kærlighed på et par Rieker støvler i lækkert skind og med god pasform, eller om du har ladet dig friste af en af deres komfortable og moderne sandaler, kan du trygt købe dem online. For Rieker sko dame er meget normale i størrelsen og matcher derfor som udgangspunkt den størrelse, du ellers normalt benytter ved den skotype, du har udset dig.

Er du det mindste i tvivl om valget af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi deler gerne ud af vores viden og service, så der kun er ren forventningsglæde tilbage, når du har bestilt dine nye Rieker damesko.

Forkæl fødderne med Rieker sko dame

Er der noget, som Rieker sko er anerkendt for, så er det deres funktionelle udtryk, komfort og pasform. For det er sko, der ikke bare har et designmæssigt fokus. Det vigtigste i produktionen af Rieker sko dame er, at de skal være behagelige at bære.

Med Rieker sko dame kan du derfor forvente:
• En lethed i materialer, der ikke overbelaster fødder eller ben
• En god åndbarhed
• En pasform, der tilpasser sig dine fødder
• En god stødabsorbering, når du står og bevæger dig

Disse egenskaber kan du forvente, uanset om du vælger at gå med et sæt sandaler til sommerens aktiviteter, eller om du gerne vil klæde fødderne på med et sæt varme, komfortable og smarte støvler.

Få dine Rieker sko dame til at holde lidt længere med god pleje

Vil du helst gerne købe god kvalitet? Men vil du også gerne have, at kvaliteten holder længe? Det kan du få til at ske ved at være lidt ekstra opmærksom på at pleje og vedligeholde dine Rieker sko dame. Det kan du blandt andet gøre ved at imprægnere dem, så skidt og snavs ikke får lov til at sætte sig.

Vælger du at købe et par støvler, kan du også med fordel give dem lidt skocreme i ny og næ, så farven holder og dine støvler forbliver at se ud som nærmest nye. Der skal ikke så meget til for at forlænge levetiden på dine støvler.

Vi giver dig naturligvis også gerne vores bedste tips og råd til netop de støvler eller sko, du forelsker dig i. Det vigtigste for os er, at du forbliver glad for de Rieker sko dame, du ender med at købe online her hos os. Så ring eller skriv gerne, hvis du har spørgsmål – og ellers er vi også at finde i vores forretning i Holstebro.