Viser 1–22 af 471 resultater

Rieker sko dame

Mangler du et par funktionelle Rieker damesko, der ikke går på kompromis med æstetikken? Rieker sko til dame er sko, når de er bedst. For de formår at omfavne funktionalitet og komfort med æstetik og trends. Det er sko, du kan have på hele dagen uden at få ondt i benene eller fødderne. Hvilke Rieker damesko der skal på dine fødder, er du velkommen til at finde ud af i vores udvalg herunder.

-50%
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 299,95 kr..
-42%
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 350,00 kr..

Hvordan er Rieker sko dame i størrelsen?

Uanset om du har kastet din kærlighed på et par Rieker støvler i lækkert skind og med god pasform, eller om du har ladet dig friste af en af deres komfortable og moderne sandaler, kan du trygt købe dem online. For Rieker sko dame er meget normale i størrelsen og matcher derfor som udgangspunkt den størrelse, du ellers normalt benytter ved den skotype, du har udset dig.

Er du det mindste i tvivl om valget af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon. Vi deler gerne ud af vores viden og service, så der kun er ren forventningsglæde tilbage, når du har bestilt dine nye Rieker damesko.

Forkæl fødderne med Rieker sko dame

Er der noget, som Rieker sko er anerkendt for, så er det deres funktionelle udtryk, komfort og pasform. For det er sko, der ikke bare har et designmæssigt fokus. Det vigtigste i produktionen af Rieker sko dame er, at de skal være behagelige at bære.

Med Rieker sko dame kan du derfor forvente:

• En lethed i materialer, der ikke overbelaster fødder eller ben
• En god åndbarhed
• En pasform, der tilpasser sig dine fødder
• En god stødabsorbering, når du står og bevæger dig

Disse egenskaber kan du forvente, uanset om du vælger at gå med et sæt sandaler til sommerens aktiviteter, eller om du gerne vil klæde fødderne på med et sæt varme, komfortable og smarte støvler.

Få dine Rieker sko dame til at holde lidt længere med god pleje

Vil du helst gerne købe god kvalitet? Men vil du også gerne have, at kvaliteten holder længe? Det kan du få til at ske ved at være lidt ekstra opmærksom på at pleje og vedligeholde dine Rieker sko dame. Det kan du blandt andet gøre ved at imprægnere dem, så skidt og snavs ikke får lov til at sætte sig.

Vælger du at købe et par dame støvler, kan du også med fordel give dem lidt skocreme i ny og næ, så farven holder og dine støvler forbliver at se ud som nærmest nye. Der skal ikke så meget til for at forlænge levetiden på dine støvler.

Vi giver dig naturligvis også gerne vores bedste tips og råd til netop de støvler eller sko, du forelsker dig i. Det vigtigste for os er, at du forbliver glad for de Rieker sko dame, du ender med at købe online her hos os. Så ring eller skriv gerne, hvis du har spørgsmål – og ellers er vi også at finde i vores forretning i Holstebro.

Diamanter er en kvindes bedste ven. Men er det ikke i virkeligheden ikke sko? Det kan du i hvert fald lade komme an på en prøve med Rieker sko dame, der ikke bare er trendy men også komfortable at gå i dagen lang. Er der kommet lidt plads på skohylden? Så lad os sammen fylde pladsen ud med et par lækre sko fra Rieker!

Forkæl dig med Rieker sko

Mangler du sko til pænt brug? Sko til vinter? Sko til praktiske formål? Eller bare nogle sko fordi du trænger til at forkæle dig selv med en opgradering af garderoben? Det er der ikke noget at sige til. For er der noget, som sko kan – og i særdeleshed Rieker sko dame – så er det at løfte looket på outfittet.

Om du er til et sæt lækre sneakers med fuld knald på farverne, et sæt elegante loafers til det sommerlige vejr eller nogle støvler til de kølige dage, finder du det her på siden. Vi har samlet alt det bedste i Rieker sko dame, så du har mulighed for frit at vælge det, du står og mangler.

Rieker sko til damer er almindelige i størrelsen. Så finder du et par, som du bare må eje, vælger du blot den størrelse, du plejer.

Rieker sko dame til ethvert outfit i garderoben

Et outfit er ikke komplet uden det rette par sko. Og synes du også, det er lidt kedeligt altid at have de samme par sko på? Sådan behøver det slet ikke være, da vi har åbnet for slaraffenland på de virtuelle hylder. Der er klassiske sneakers til det casual look i hverdagen, sommerlige ballerinaer til den søde sommerkjole og pumps til når du gerne vil se elegant og festlig ud men stadig have tanke på komfort. Mangler du et par sko eller flere til garderoben for at gøre den komplet, er du velkommen til at klikke dig rundt og finde din favorit.

I takt med sæsonernes skiften kan du også være heldig at finde Rieker sko dame på tilbud og dermed til ekstra gode og fristende priser. Så er der ingen undskyldning for ikke at købe de sko, du går og drømmer om!

Bestil online og få leveret direkte til garderoben

Nye sko er ikke langt væk. For det tager blot et par klik, en lille smule ventetid og ellers, at du pakker skoæsken op. Det er altid en stor glæde at få nyt i garderoben, og det tør vi også godt garantere, at det bliver med Rieker sko dame. For her er komfort og kvalitet i højsædet, uanset om du vælger at gå med et par sneakers, loafers, støvler eller noget helt fjerde. Når du bestiller online, sørger vi for at sende afsted hurtigst muligt, så der ikke går længe, før du kan klæde dig på med nye og flotte sko. Vi har godt nok ikke adgang til dit garderobeskab. Men havde vi, ville vi sørge for at levere skoene direkte til det!