Viser alle 13 resultater

Dame gummistøvler

Gummistøvler er praktiske. Men de kan også være trendy og bidrage til en unik og personlig garderobe. Med vores smarte og lækre dame gummistøvler kan du holde fødderne tørre, uden det går udover dit outfit. 

Gå på regnfuld opdagelse og se, om ikke der er et par dame gummistøvler, der er er perfekt egnede til dine fødder.

-50%
349,95 kr.
-50%
349,95 kr.
-50%
249,95 kr.
-20%
399,95 kr.
-20%
479,95 kr.

Dame gummistøvler – praktiske og moderigtige

Sommer, efterår, vinter og forår. Det regner alle årets måneder. Men det behøver ikke være en udfordring for garderoben, da du med et par praktiske og samtidig moderigtige gummistøvler kan slentre i gaderne eller nyde skoven uden at få våde fødder eller at skulle gå på kompromis med outfittet. De kan være med til at gøre din stil til helt din egen.

Med et par Tommy Hilfiger gummistøvler kan du være sikker på at kunne slentre gennem vandpytter og samtidig være helt fremme på moden. Skal det være mere praktisk – men samtidig pænt – kan du også gå efter et par dame gummistøvler fra Angulus.

Vi har mange smarte dame gummistøvler, som bare venter på, at du tager dem på og viser dem verden.

Sådan plejer du dine dame gummistøvler

Det er skønt at vise gummistøvlerne frem, når de er fashionable. Men over tid kan de godt blive lidt tørre i gummiet. Særligt hvis du bruger dem meget. Sker det, kan de godt begynde at revne. Det kan du dog undgå med dine dame gummistøvler, hvis du løbende giver dem lidt olie.

Du behøver ikke købe olie, der er lavet specifikt til gummistøvler. Du kan også bruge noget olivenolie hjemme fra køkkenet. Lad dem stå og trække i et par timer og tør så det overskydende olie af – så har du nogle lækre og flotte dame gummistøvler igen, der er klar til at blive brugt på både tørre og våde dage.

Hold dine fødder på det tørre med dame gummistøvler

Vandpytter er ingen hindring med et par flotte og smarte dame gummistøvler på fødderne. Faktisk er det lige før, du får lyst til at hoppe direkte ud i dem! Sammen med os kan du få de flotteste og mest moderigtige dame gummistøvler. Vi har samlet nogle, vi selv er helt vilde med, både når det kommer til designet og den mageløse komfort.

Det er dame gummistøvler fra mærker, som forstår sig på godt og flot design, komfort og materialer i god kvalitet. Om du så hælder mest til Tommy Hilfiger, Sofie Schnoor eller Angulus, kan du være sikker på at pakke fødderne godt ind. Vi opdaterer løbende, som nye styles kommer ind, så du altid kan være sikker på at holde fødderne tørre og smarte på én og samme tid.

Med de mange flotte detaljer og feminine snit er det slut med at ærgre sig over grå og våde dage. For det bliver en ren fest at trække i støvlerne på både hverdage og på vejen hen til den festlige lejlighed.

Vær med helt fremme på beatet og vær klar til at omfavne hver eneste regnfulde dag!