Viser alle 14 resultater

Glerups sko

Glerups er en familievirksomhed, hvor ulden stammer fra egen Gotlandske fåreflok. Med tiden er den lokale produktion elsket verden over. Resultatet er i høj grad grundet den gode kvalitet og omtanke for detaljer, som straks mærkes, når man tager et par Glerups hjemmesko på. Med et par Glerups hjemmesko er dine fødder sikret både ultimativ komfort samt egenskaber til at holde dine fødder tørre og varme i årets kolde måneder.


Glerups skos rejse fra fra farm til fod

Hos Glerups startede virksomheden med at anvende uld fra farmens egne får. Den dag i dag bruges der en blanding af uld mellem Gotlands uld og kvalitetsuld fra New Zealand, der sikrer den bedste komfort for dine fødder. I Glerups sko vægtes fårenes velvære såvel som uldens kvalitet højt, hvor der er konstant fokus på kvaliteten under hele hjemmeskoens proces.

Glerups farveudvalg er lavet af smukke skandinaviske og naturlige farver. Det sikrer mærket et tidsløst og enkelt design, hvor du kan beholde dine Glerups sko i lang tid. Glerups kvalitet er nemlig også holdbar og kan holde dine fødder varme i mange sæsoner.

Shop Glerups sko hos Unic Shoes

Hos os finder du en masse lækre Glerups sko i smukke naturlige farver. Så snart du køber dit første par Glerups hjemmesko er du ikke i tvivl om, at komforten er i højsædet, og der er bestemt ikke sparet på materialerne.