Viser 1–22 af 95 resultater

Angulus sko

Alt startede i 1904 i København, hvor Willy, som var skolelærer, ikke kunne lide alle de tilspidsede sko, som børnene gik med dengang. Han mente, at de var usunde for fødderne og hæmmede føddernes naturlige bevægelse. Derfor valgte han at lave om på hele skobranchen med fodformede sko, der sikrede komfort. Hertil kom sloganet ’naturlige sko til naturlige fødder’.


Det er over 115 år siden virksomheden blev etableret, og Angulus er stadig den dag i dag en stolt familievirksomhed, som producerer sko til modebevidste kvinder verden over. Angulus har sæson for sæson præsenteret nye og stilfulde kollektioner, som forkæler de kvalitets- og modebevidste kunder hele verdenen over. De danskdesignede Angulus sko har sikret sig kærligheden hos danskerne gennem god balance mellem stilfulde designs og høj skindkvalitet.

Angulus sko med fokus på kvalitet

Angulus sko er lavet af nøje udvalgte materialer for at sikre høj kvalitet og komfort hos kunderne. Med historien om ’naturlige sko til naturlige fødder’ sættes funktionalitet og håndværk øverst på dagsordenen hos Angulus. Alle deres sko har en super pasform og passer derfor perfekt til mode- og kvalitetsbevidste mennesker, som gerne vil have sko med langvarig værdi.

Udover den høje kvalitet får du også en sko, der altid er tilpasset til tidens trends. Hver sæson produceres der Angulus sko, der både er en fryd for øjet såvel som at gå i. Angulus sko omfatter både det tidsløse og det enkle design, der sikrer, at du både kan have skoene på en almindelig hverdag, men også sagtens til fest. Det simple design giver Angulus sko en evig stilmæssig levetid og kan være med til at pifte dit outfit op i mange år. Kvaliteten hos Angulus sko er nemlig meget holdbar, og du investerer derfor i et par sko, som kan følge dig i lang tid.

Unic Shoes er stolte forhandlere af Angulus sko

Hos os finder du et stort udvalg af Angulus sko, der hele tiden bliver opdateret med nye varer fra de nyeste skokollektioner. I sortimentet af Angulus sko finder du alt fra sko, loafers, støvler og sandaler, der kan fuldende din garderobe. Forkæl dig selv med et par Angulus sko hos os, hvor der er harmoni mellem komfort og design.