[vc_row][vc_column][vc_column_text]Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Freja

Nørregade 16

7500 Holstebro

 

Tlf. 97423040

CVR. Nr. 31842549

 

Levering

Varen sendes som udgangspunkt inden for 3 hverdage.  Butik Freja er ikke ansvarlig for udefrakommende forsinkelser og forhold, såsom vejrforhold og strejker. Din vare sendes med GLS til enten en erhvervsadresse eller en pakkeshop.

 

Betaling

Butik Freja modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Alle priser på www.butikfreja.dk er inkl. 25 % moms og er angivet i danske kroner.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.butikfreja.dk og derefter 14 dage til at sende din vare retur. Når du sender retur vedlæg da en kopi af din faktura, hvorpå du skriver hvad du ønsker skal ske med varen.

 

VARENS STAND

Det er tilladt at prøve varen,  som du ville gøre i en fysisk butik. Skulle der være sket en forringelse af varens værdi, som skyldes at anden håndtering eller at varen har været taget i brug, vil dette give en værdiforringelse, som vurderes individuelt og fastsættes af butik Freja. Pak varen forsvarligt ind i en pose eller papkasse.

 

RETURNERING

Du kan vælge at aflevere din returvare i vores butik eller sende den retur til samme adresse:

 

Freja

Nørregade 16

7500 Holstebro

 

Vi anbefaler at du sender med enten GLS eller Post Nord, da begge tilbyder at sende forsikrede pakker med track and trace.

Køber skal selv betale for at returnere varen, men vi betaler fragten tilbage til dig ved ombytning.

 

Bemærk: Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav og ej heller ikke pakker sendt til pakkeshops og posthuse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, kan du naturligvis returnere din vare til os i ubrugt stand. Vi udbetaler som udgangspunkt dit tilgodehavende til det betalingskort der blev anvendt, da købet blev foretaget. Pengene blive refunderet inden for 8 dage fra modtagertidspunktet.

 

Reklamationsret

Du kan reklamere hvis en vare går i stykker mindre end 2 år efter købet. Det samme gælder hvis du opdager varen mangler funktioner, som der er lovet eller forventet da du købte den.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert brug af produktet.

 

AFSLAG I PRISEN

Et afslag i prisen vil typisk komme på tale, hvis det drejer sig om en mindre mangel eller fejl. Et passende beløb vil blive vurderet individuelt og svare til fejlens værdiforringelse.

 

Har du en reklamation kontakt da vores butik på 97423040 eller mail til frejagp@live.dk og vi vil guide dig. Oplys venligst dit navn og dit ordre/faktura.

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer,  lagerstyringsfejl og prisændringer.

 

Har du spørgsmål til levering, ombytning, returret, reklamation eller andet, kan du altid kontakte os på tlf.  97423040 eller mail til frejagp@live.dk

 

 

Persondataloven

For at du kan indgå aftale med os på butik Freja har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn

– Adresse

– Telefonnummer

– E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos butik Frej og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Butik Freja har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på www.butikfreja.dk er Gitte Pedersen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til  butik Freja videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos butik Freja har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  butik Freja via e-mail til frejagp@live.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]